Een tv dressoir industrieel is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamer, ook niet nu we al tijden op platte televisieschermen naar onze favoriete televisieprogramma’s kijken. Alhoewel een groot aantal mensen ervoor kiest om hun scherm aan de muur te hangen, blijft het tv-meubel, zoals een dergelijk dressoir ook wel wordt genoemd, onverminderd populair. En dat is niet geheel zonder reden. Wat zijn de kenmerken en voordelen van dit meubelstuk?

Een tv dressoir met industrieel karakter is een essentieel meubelstuk

Dat de televisie een centrale plek in de woonkamer inneemt, geldt voor de meeste huishoudens. Automatisch gaat zo ook een stukje extra aandacht uit naar het meubel dat onder dit apparaat staat. Deze is dan ook een essentieel onderdeel van je (woonkamer)interieur. Door ervoor te zorgen dat deze perfect bij de rest van je inrichting past, creëer je een mooi geheel. Je kleedt het dressoir vervolgens mooi aan met accessoires als planten of kaarsen. De industriële stijl is al jarenlang dé trend en deze lijkt nog lang niet uit te doven. 

Het praktische voordeel

Een tv dressoir industrieel heeft behalve een esthetische ook een praktische kant. Het meubel helpt je namelijk handig met het wegwerken van de bekabeling die anders zichtbaar langs de muur zou lopen. Ook je mediabox -onmisbaar maar helaas niet erg mooi- kun je handig in het meubel opbergen. Net als andere spullen overigens. Veel televisiemeubels zijn gesloten of halfopen, waardoor hiervoor meer dan voldoende ruimte bestaat. Zo creëer je ook wat extra rust in je woonkamer. 

Tv dressoir industrieel met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een tv dressoir industrieel is bij veel woonwinkels en grote ketens te vinden. Wanneer je echter voor kwaliteit gaat en daar niet meer dan noodzakelijk voor wilt betalen, kies je ervoor jouw nieuwe meubel bij de industriële winkel Eigentyds in Nunspeet aan te schaffen. Deze importeert zijn meubels rechtstreeks van de Indiase fabrikant. Dit garandeert topkwaliteit én een optimale prijs-kwaliteitverhouding. 

De duurzaamheid en robuuste uitstraling van mangohout

Kenmerkende materialen voor een tv dressoir industrieel zijn metaal en hout. De bovengenoemde woonwinkel voert tv-meubels waarbij gebruik wordt gemaakt van metaal en mangohout. Dit is een unieke hardhoutsoort met een robuuste uitstraling. Het hout heeft warme kleuren en de patronen die zich erin bevinden, zorgen ervoor dat geen enkel tv dressoir industrieel hetzelfde is. Verder staat mangohout bekend om zijn duurzaamheid én het feit dat het wel tegen een stootje kan. Jouw nieuwe meubel blijft zo jarenlang in topconditie. 

Ruim aanbod, uiteenlopende prijzen

Kies je voor een karakteristiek tv dressoir industrieel, dan zul je merken dat er een ruim keuzeaanbod bestaat. Uiteraard bestaan er tussen de verschillende exemplaren prijsverschillen, die kunnen worden verklaard door onder andere de afmetingen ervan en de hoeveelheid details die op het meubel zijn aangebracht. Houd overigens altijd rekening met de hoogte van het dressoir; het bovenste deel van het televisiescherm dient zich op ooghoogte te bevinden. 

Door Tweeogen