Er is echt niets fijner dan even afkoelen in één van de opblaas zwembaden voor de zomer. In de zomermaanden kan tegenwoordig de temperatuur in Nederland aardig hoog oplopen. Het is dan fijn als je in je eigen achtertuin een beetje verkoeling kan vinden. In ons assortiment verkopen we verschillende opblaas zwembaden voor de zomer. Er zijn modellen die je ook prima als volwassenen kan gebruiken. Maar er verkopen ook opblaas zwembaden voor de zomer die je speciaal voor de kinderen kan gebruiken. Het water in deze zwembaden is bijvoorbeeld ondiep en er zijn verschillende speeltoestellen aan het zwembad verbonden. Kortom het perfecte opblaaszwembadje voor de kinderen!

Voor elke tuin is een opblaas zwembad beschikbaar

We krijgen regelmatig te horen dat een tuin te klein is om een opblaas zwembad neer te zetten. Maar dit hoeft echt niet zo te zijn! Er zijn genoeg opblaas zwembaden voor de zomer verkrijgbaar voor kleine tuinen. We verkopen de opblaas zwembaden namelijk in verschillende maten. Als je tuin net te klein is voor een mooi zwembad dan hebben wij een oplossing die wel in je tuin past. Je kan zo echt in elke tuin verkoeling vinden na een warme zomerdag. Dit is wel een fijn idee! Via onze webshop kan je nog direct opblaas zwembaden voor de zomer bestellen. Dankzij onze snelle levering hoef je ook niet lang op je nieuwe zwembad te wachten. Je kan zo super snel een duik nemen in het zwembad tijdens de warme zomerdagen!

Waterschoenen voor kinderen ter bescherming van de kleine voetjes

We denken tijdens de vakantie vaak na over de veiligheid van onze kinderen bij het water. Zo worden er zwemvesten en bandjes ingeslagen. Maar we denken meestal niet na over de aanschaf van waterschoenen voor kinderen. Een gemiste kans want er gebeuren elk jaar flink wat ongelukken langs het zwembad of strand. Stel je voor je gaat bij een rivier kijken. Voor je het weet haalt je kindje z’n voetje open aan een steen. Met een beetje pech beland je op de Eerste Hulp voor een paar hechtingen. Met waterschoenen voor kinderen kan je dit soort ellende echt proberen te voorkomen! Maar ook de temperatuur van bijvoorbeeld zand of zwembadtegels wordt regelmatig onderschat. Je kan zelfs brandwonden oplopen door geen waterschoenen voor kinderen te dragen. Investeer daarom in goede waterschoenen en bescherm je voeten langs het zwembad of op het strand! Bij ons ben je hiervoor echt aan het juiste adres.

Door Tweeogen