Een betonschutting is de ideale oplossing als je extra privacy in de tuin wilt. Vroeger kozen mensen er nog weleens voor om een stenen muurtje neer te zetten. Helaas is dit natuurlijk minder sfeervol dan een houtenschutting. Gelukkig is er vandaag de dag een hoop mogelijk met beton. Zo kunnen we een betonschutting neerzetten die zorgt voor de ultieme privacy, maar wel een mooi design heeft. Bij Schuttingbouweindhoven.nl zijn we gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van betonschuttingen. Uiteraard worden deze volledig op maat gemaakt en direct in de eigen achtertuin geplaatst. Je krijgt zo een robuuste tuinafscheiding in je achtertuin gemaakt van uitstekend beton!

Puur maatwerk voor je nieuwe tuinafscheiding

Een betonschutting is natuurlijk niet iets wat we ter plaatse op maat maken. We komen vooraf langs om de maten goed op te nemen. Pas als de maten definitief kloppen gaan we de schutting naar wens maken in onze fabriek. We nemen hierbij al je wensen mee. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde afwerking van het beton of een bepaalde kleur. Zo kunnen we beton de uitstraling van een stenenmuur geven of juist de uitstraling van een houten schutting. Het definitieve ontwerp wordt direct in onze fabriek geproduceerd. Op basis hiervan maken we een ultieme betonschutting. Een schutting die levenslang kan blijven staan in je achtertuin.

Investeer in een schutting voor de komende 50 jaar

Wil je nog jaren genieten van een nieuwe schutting? Een betonschutting heeft geen last van houtrot en is ook niet onderhoudsgevoelig. Je investeert dus echt in een schutting voor de komende 50 jaar. Een investering die je gegarandeerd terugverdiend. Natuurlijk kost een betonschutting meer geld dan een houtenschutting. Maar dit verdien je terug doordat een betonschutting veel langer overeind blijft staan. Daarnaast hoef je ook geen tijd te besteden aan het schilderen of beitsen van je schutting. Je kan echt 50 jaar genieten van een onderhoudsvrije schutting in de achtertuin. 

Vraag direct een offerte aan

Kan je niet wachten om je nieuwe schutting te plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Je kan direct aangeven wat jouw wensen zijn voor een nieuwe schutting. Op basis hiervan gaan we voor je aan de slag om de offerte uit te werken. Je weet zo direct waar je aan toe bent als je een betonschutting door ons laat plaatsen. Na ontvangst van de offerte kan je direct een afspraak maken om een nieuwe schutting door ons te laten plaatsen. We gaan dan direct voor je aan de slag om er iets moois van te maken!

Door Tweeogen