Het kweken van je eigen aardbeien in je achtertuin is echt super eenvoudig. Met je eigen aardbeiplant kan je regelmatig tijdens de zomermaand je eigen aardbeien plukken. De aardbeiplant is ook nog eens meerjarig. Dit betekent dat je meerdere jaren achter elkaar kan genieten van verse aardbeien uit je eigen achtertuin. Je proeft direct het verschil tussen verse aardbeien uit je eigen aardbeiplant in verhouding tot de kas. Het kweken van je eigen aardbeien is ook nog eens super eenvoudig. Je kan de plant zelfs in een pot houden zolang deze maar op een zonnig plekje in de tuin staat.

Een complete aardbeiplant of toch biologische zaden?

Je kan zelf besluiten op welke manier je graag aardbeien wilt kweken. Je kan een complete aardbeiplant aanschuiven in april en al in de tuin plaatsen. Of je kan biologische zaden van aardbeien aanschaffen. Het duurt ongeveer 8 weken voordat je aardbeienplant uit zaad vorsbestendig is. Je kan eventueel beginnen met opkweken in je eigen woonkamer en in april de plant buiten zetten. Vanaf half mei kunnen de meeste aardbeienplanten naar buiten. Geef je plantje wel een zonnig plekje uit de wind en je kan deze zomer al meteen genieten van verse aardbeien uit de tuin. Dit allemaal uit biologische zaden waarmee je zelf aardbeien kan kweken!

Aardbeien kweken kan echt iedereen!

Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om je eigen aardbeien te kweken. Met biologische zaden van een hoge kwaliteit lukt het iedereen om een aardbeienplat op te kweken. Vergeet alleen niet om regelmatig je aardbeien te oogsten. Door met kroontje je aardbeien te oogsten blijven ze extra lang vers. Maar moedig je de plant ook aan om weer nieuwe aardbeien aan te maken! Het is ook vrij eenvoudig om een grote aardbeienplant te stekken. Zo kan je vanuit je biologische zaden extra aardbeienplanten verbouwen.

Maak je eigen moestuin met biologische zaden

Een aardbeiplant kan natuurlijk het begin worden van je eigen moestuin. Via onze website kan je ook nog biologische zaden aanschaffen. Met deze zaden kan je zelf aan de slag om je moestuin verder uit te breiden. Je kan zo je eigen moestuin aanleggen en straks genieten van onbespoten groene en fruit uit eigen tuin. Je zal al vrij snel merken dat het super leuk is om je eigen tuin te verbouwen met groente en fruit. Bestel direct je biologische zaden en ga aan de slag met je eigen moestuin.

Door Tweeogen