Laat je omscholen met een massage opleiding stap budget en laat voor een deel de overheid je opleiding betalen. Elk kwartaal opent het UWV een potje met subsidie. Iedereen kan een verzoek indienen om de subsidie van maximaal duizend euro per persoon te krijgen. Dit budget kan je gebruiken om bij ons een opleiding masseur te volgen. Een deel van de opleidingskosten wordt dan vergoed door de overheid. Zowel werknemers als ondernemers kunnen de stap budget subsidie aanvragen. Dit kan één keer per kwartaal om klok slags 10.00. Je moet er op tijd bij zijn want binnen een uur is de subsidiepot leeg en sta je met lege handen. Maar als je de subsidie binnen hebt mag je voor een deel op kosten van de overheid een opleiding tot masseur volgen!

Een cursus volgen met stap budget is ook mogelijk

Ben je bijvoorbeeld al eigenaar van een massagesalon? Maar wil je een bepaalde techniek verbeteren? Dan is het ook mogelijk om een massage opleiding stap budget te volgen met specifieke wensen of doelen. Bijvoorbeeld een basiscursus waarbij je een nieuwe techniek aanleert. Dit soort bijscholing past perfect binnen het stap budget. Je kan jezelf zo zelf opleiden zonder dat het je duizenden euro’s uit egen zak gaat kosten.

Erkende opleidingen tot masseur

Als organisatie zijn wij officieel erkend als opleider volgens het stap budget. Je kan voor onze opleidingen een officiële subsidie tot 1.000 euro aanvragen. Dankzij onze erkende opleiding kan je jezelf verder ontwikkelen en jezelf beter positioneren binnen de arbeidsmarkt. Dit is ook de reden waarom de cursus ook uitgedeeld wordt aan werkzoekende. Onze opleiding hoort tot een select gezeldschap die mee mogen doen met de STAP subsidieregeling. Sinds 2022 kan je dus subsidie aanvragen om een opleiding masseur te volgen. Je kan jezelf zo verder ontwikkelen of zelfs gaan omscholen voor masseur.

Meld jezelf vandaag nog aan voor de massage opleiding stap budget

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de STAP subsidie? Meld jezelf dan eerst aan voor onze massage opleiding stap budget. Je krijgt dan een aanmeldbewijs waarmee je de officiële subsidie kan aanvragen. Uiteraard kan je altijd nog onder de cursus uit indien blijkt dat je de subsidie niet gekregen hebt. Je bijdrage wordt zo nihil doordat je niet verplicht bent om de kosten volledig zelf te dragen. Een opleiding masseur is zo echt binnen handbereik dankzij de stap subsidie. 

Door Tweeogen