F1-simulator verhuur is een soort service waarmee je een f1 race simulator eenheid kunt huren. Dit is een ideale optie om te maken, aangezien een volledige race-setup voor videogames erg duur is. Het is niet zomaar een videogame console die je eenvoudig op je tv kunt aansluiten en met een controller kunt spelen. Een F1-simulator bevat meerdere soorten versnellingen zoals een stuur, een race autostoeltje met verschillende pedalen en een versnellingspook. Afgezien van de uitrusting zelf, kan je ook gebruikmaken van verschillende services, zoals ondersteuning voor live streaming of een pakket voor multiplayer-evenementen zoals toernooien.

Live streaming

Een van de beste services die je kunt gebruiken bij het huren van een f1-simulator, is de ondersteuning voor livestreaming. Hier krijg je toegang tot een livestream studio, compleet met alle benodigde apparatuur voor livestreaming. Het enige wat je hoeft te doen is je spel te spelen en met je publiek te praten. Dit is een geweldige service voor mensen die niet over de nodige uitrusting of expertise beschikken om een ​​online streaming-evenement te organiseren.

Casual gebruik

Als je gewoon met je vrienden een f1-simulator wilt spelen, kun je gebruik maken van het standaardpakket dat ongeveer 899 euro kost. Dit pakket geeft je 6 uur lang toegang tot 4 F1-speel stoelen uitgerust met 4k HD-tv’s. Dit omvat ook 2 eventmanagers voor het geval je het wat competitiever wilt maken.

Toernooien

Voor grotere evenementen kan je gebruik maken van de uitgebreide en op maat gemaakte arrangementen. Het uitgebreide pakket geeft je toegang tot 6 F1-speel stoelen, terwijl het tailor-modus pakket 10 F1-speel stoelen biedt. Beide pakketten hebben een looptijd van 6 uur. Dit wordt een volledig verzorgde toernooiopstelling met evenementmanagers, digitale scoreborden en souvenirs voor de evenementwinnaars. Het tailor-mode-pakket biedt je meer vrijheid, omdat je kunt kiezen voor een online of LAN-party met decoraties. In feite stelt dit pakket je in staat om het evenement te kiezen en aan te passen zoals je dat wilt, aangezien alles hier bespreekbaar is. Het is natuurlijk ook duurder dan het uitgebreide pakket.

Door Tweeogen