Het strandpaviljoen Timboektoe staat al jaren bekend als een van de beste strandtenten in Nederland. Niet zo gek natuurlijk, want je kunt hier terecht voor ontzettend veel leuke activiteiten en heerlijk eten. Het strandpaviljoen staat bekend om zijn duurzaamheid en de vele activiteiten die je hier kunt doen. Zin in een lekkere snack na een mooie strandwandeling? Ook dan ben je van harte welkom bij het strandpaviljoen. Ontbijt, lunch, snacks en drankjes worden het hele jaar door gereserveerd. Voor uitjes wordt een speciaal menu uit de kast getrokken of kan er worden gekozen voor een gezellige barbecue. Er wordt hoe dan ook gekozen voor lokale en duurzame producten. 

De perfecte locatie voor feestjes en evenementen

Zin in een lekkere borrel met een bittergarnituur of liever een kopje koffie met een lekker stuk worteltaart? Neem dan plaatst bij Timboektoe. Naast dat je hier lekker neer kunt ploffen om te ontspannen kun je hier ook terecht voor een goed personeelsfeest, een verjaardag of een middagje vergaderen met het team. Daarnaast is Timboektoe dé locatie wanneer je graag het ja-woord geeft op het strand. Romantisch met de wind in je haren en een prachtig uitzicht. Het geluid van de meeuwen en de golven op de achtergrond. Ook voor personeelsfeesten of verjaardagen ben je van harte welkom. Je kunt kiezen voor een gezellige en ontspannen dag of een dag vol met leuke en sportieve activiteiten. 

Een familie-uitje om nooit te vergeten

De allerleukste familie uitjes worden georganiseerd door Timboektoe. Samen zandsculpturen bouwen of lekker sportief raften; alles is mogelijk. Door het brede aanbod aan activiteiten is er genoeg te doen voor jong en oud. Na een lange strandwandeling, een middagje surfen, of na het indoor gamen is het tijd om lekker te ontspannen. Op een warme zomerse dag word je verwelkomd met een verfrissend drankje en in de koudere maanden kies je voor een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Zowel voor de echte avonturiers als voor de mensen die het lekker rustig aan willen doen is er voldoende keuze aan activiteiten op het strand. Na afloop geniet je van een heerlijk bordje eten terwijl je samen de leuke dag nog eens bespreekt. 

Door Tweeogen